Marcus Petäjä Geologi, jolla on humanistisia harrastuksia.

Suomen ja Väyrysen kiukuttelukirjat

  • Juhani Suomen Toisinajattelevan tasavaltaa
    Juhani Suomen Toisinajattelevan tasavaltaa

Paavo Väyrynen (Suomen linja) ja Juhani Suomi (Toisinajattelevan tasavaltaa) ovat kirjoittaneet ilmeisesti kumpikin oman kiukuttelukirjansa. Mikäli kirjoja arvostellutta Unto Hämäläistä on uskominen, kaikki Kekkosen jälkeiset päättäjät saavat osansa ja osuu vielä maaliin.

Mitähän kaikkea pahaa nämä entiset päättäjämme ovat sitten tehneet, kun niitä niin pitää haukkua? Kunhan terveydenhuolto pelaa ja sosiaaliturva- ja muut valtion- ja kuntien tuet ja turvat rullaavat, ja pysyvät indekseissä, niin eipä ole paljoa moitittavaa, mielestäni. Kekkosen jälkeen on myös rikoslainsäädäntöä uudistettu ja ihmisoikeudet ovat laajentuneet. Terveydenhuolto on parantunut ja tekniikka kehittynyt. Toki on vielä vikoja, ja virheitä on tehty, jotka pitää korjata. Mutta en nyt näe, että tässä ihan metsään olisi menty; kiitos Kekkosen jälkeisen Suomen päättäjien.

Suomii suomii suomimistaan ja Väyrynen se vain kiukuttelee. Noh, herrojen kirjoissa lienee suurempi paino ulkopolitiikalla. En kyllä näe, että tässäkään mitään suuria virheitä olisi tehty, sitten lokakuun 1981.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat