Marcus Petäjä Geologi, jolla on humanistisia harrastuksia.

Seksi rikolliseksi

  • Seksi rikolliseksi
  • Seksi rikolliseksi
  • Seksi rikolliseksi
  • Seksi rikolliseksi

Eduskunnan naisverkosto vaatii, että nykyään pitäisi naiselta saada semmoinen suostumus seksiin, ennen kuin aletaan römpöstelemään. 

Noh, mikä ettei. Vaikka en minä ole kyllä koskaan keneltäkään mitään suostumuksia kysellyt. Eikä kukaan sen puoleen minulta. Aika hyvä yhteisymmärrys on ollut, kun on tinderissä ja grinderissä liketetty toisen naama- ja alastonkuvia. Koodin chatissakin aloitetaan keskustelu suomalaisella suoruudella ”millanen oot?”. Ja siihen sitten vastataan yhtälaisella suoruudella antamalla neljän strategisen mitan tiedot numeroina. Kun sitä sinne tsättiin tulee kirjauduttua, niin se on aika selvää, että se suostumus on siinä vaiheessa annettu. Voi siellä joku joskus jopa kysellä, että mistä tykkää, ja jos tuntee omaa budoaarinpuoleista käyttäytymistään, niin voihan siinä antaa toiselle semmosia tipsejä, että jotta jos on vaikka herkkä terska, niin että pidäthän sitten ne hampaat piilossa, ja sen semmoista. 

Mutta se naisverkoston ehdottama etukäteissuostumus voisi olla vaikka sellainen paperinpala, joka olisi vähän niin kuin avioehto. Siihen kirjattaisiin etukäteen kaikki, mitä aiotaan keskenään puuhastella. Siihen voisi vaikka kirjata, että mistä sopii ottaa kiinni ja kuinka kovaa (voimakkuusasteikko pitää määritellä), ja sopiiko käyttää vaikka leluja tai vaikka myskiöljyä piristämään paneskelua.

Minusta tuo vaikuttaa kuitenkin vähän epäkäytännölliseltä, sillä kuka sitä nyt sitten valvoisi, että menikö näytös käsikirjoituksen mukaisesti? Sen suostumussopimuksen voisi tietysti käydä leimauttamassa vaikka paikallisella notaarilla, ja jos siitä olisi sitten tunteiden tuoksinassa poikettu, voisi tehdä vaikka sellaisen rikosilmoituksen, että nyt se kamala mies käpälöitsi minua pakaroista vaikka en yhtään tykkää siitä, eikä siitä ollut paperilappusessa mitään mainintaa.
Siitä joutaisi miesparka sitten linnaan, jossa kenties hänen pakaroitaan käpälöitäisiin ilman hänen suostumustaan lajitoveriensa toimesta, kun vartijan silmä välttää.

Niinpä olisikin parempi, että seksi naisen kanssa muutettaisiin automaattisesti rikokseksi. Tällöin miehelle olisi selvää jo alusta alkaen, kun hän on sen senhetkisen naitosensa kanssa päässyt suhteessaan siihen pisteeseen, että kovasti tekisi kummankin mieli tutustua toistensa juhlallisiin alueisiin, niin nythän sitä tulee sitten väistämättä rikottua sitä lakia, ja sillä selvä. 
Noh, jahka sänkypaini olisi suoritettu, köpöttelisi se neitoperho lähimmälle poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen miesystävästään. Tai jalona urhona tämä miesystävä voisi mennä itse itsensä ilmoittamaan paikalliselle konstaapelille, että nyt on kuulkaas tullut tehtyä syntiä.

Rangaistus olisi sitten eduskunnan naisverkoston ja naisjuristien yhdessä määrittelemä. Standardirangaistus voisi olla vaikka vuosi linnaa ja sakot päälle uhrille henkisestä ja fyysisestä kaltoinkohtelusta. Lieventävinä haarainasioina voitaisiin käyttää mm. sellaisia tekijöitä, että jos naikkonen nautti naiskentelusta, tai jos mies oli rikas tai kuuluisa tai hyvännäköinen tai mielellään kaikkia näitä. Tai, että miehellä oli punainen ferrari tai hän osti naiselle vaikka kalliita ja kauniita koruja. Nämä tietysti olisivat lieventäviä tekijöitä vain siinä tapauksessa, jos tämä rietas rikollinen sattuisi olemaan komea. Jos hän olisi paksu, kalju, rahaton ja ruma, niin sitten nuo edellämainitut asiainhaarat olisivat raskauttavia. Ja eihän rahattomalla miesparalla olisi edes varaa ostaa mitään tesikn bling-blingejä saati minkäänväristä ferraria. 

Mutta entäs sitten lesboparit? No, eihän laki heitä koskisi, sillä kaksi naista osaavat kyllä keskenään rassata toistensa putket niin, ettei kumpikaan tule tapauksesta jälkeenpäin minkäänlaisia traumoja saamaan.
Ja homojahan laki ei myöskään tietenkään koskisi, sillä se, mitä miehet tekevät keskenään, ei kiinnosta ketään. Se olisi vähän samanlainen juttu kuin nuo polisiisien ja mustien keskinäiset jännitteet tuolla rapakon takana. Miehen makaaminen naisen kanssa olisi analoginen sen kanssa, kun valkoinen ampuu mustan. Johan olisi media paikalla repostelemassa tilanteella ja ottaisi irti kaiken lähtevän sosiaalipornon skandaalista. Mutta, kun musta ampuu mustan, niin se olisi kuin homoseksi. Semmoisiahan ne ovat. Ammuskelevat/homostelevat keskenään, minkä kerkiävät. Passipoliisi tekee raportin veikkauksen kynällä huoltiksen kahvilassa lottokupongin taakse ja jättää sokerinmuruisen lipukkeen arkistoneidille kirjattavaksi. Se siitä.

Ongelmana tuossa naisen kanssa harrastettavan seksin rikollistamisessa on vain tuo lisääntymisen puoli. Että kuinkas niitä mukuloita oikein saataisiin aikaiseksi, kun kerran peuhailu aviovuoteessakin olisi väärä teko ja lainrikkomus jo itsessään. 
Tällaisen ongelman edessä sitä tulee todenneeksi, että taitaisi olla kaikkien kannalta parempi, jos kaikki miehet olisivat homoja. Miehet siinä sitten kävisivät luovuttamassa emäksisiä elämän eliksiirejään vaikka paikallisille terveyskeskuksille, joissa ne syötettäisiin keinotekoisiin munasoluihin ja sitten maailmaan putkahtaisi kasa iloisia ja pyöreäposkisia koeputkivauvoja. 

Naiset taasen voisivat muuttaa vaikka jonkinlaiseen reservaattiin Keminjärvelle. 
Muutetaan Keminjärven, vai onko Kemijärven, kunta yhdeksi isoksi M. Night Shyamalanin Kylä-elokuvan tyyliseksi reservaatiksi. Valtio ostaisi kyseisen kunnan ja Väyrynen saisi isot korvaukset. Vai oliko se Paavo sieltä Keminmaalta? Mikä ero niillä nyt oli? No se pinta-alaltaan iso kunta siellä Inarin alapuolella, minkä nimessä on sana Kemi. Kuitenkin. Sinne voisivat naiset perustaa oman utopiansa, jossa ei olisi lainkaan miehiä ja kaikki seksi olisi aina ja iankaikkisesti suostumuksellista. Siellä ne sitten kipsuttelisivat kuka kummoisenakin, vapaana kaikesta arvostelusta ja toksisesta maskuliinisuudesta ja patriarkaatin sorrosta tsiileläistä punaviiniä ja vihreää teetä juoden. Kaikki informaatio tulisi vauva.fi-sivustolta eikä kukaan tonepolisoisi tai direilaisi muita. Yhdeksästä hyvästä ja kahdeksasta kauniista tulisi totta. Saisi sinne mennä asustelemaan myös nämä muodikkaasti nykyään soijapojiksikin nimitetyt ihmisyksilöt. Siellä ne sitten meikattuina ja mekko päällä kulkisivat hattu kourassa ja selkä kyyryssä anteeksi pyytelemässä omaa toksista maskuliinisuuttaan ja vakuuttelemassa, että allyjahan tässä ollaan. 
Ettei sitten vain kävisi siellä reservaatissa sillä lailla kuin entisessä Neuvostoliitossa, ja joku soijapoika sitten kirjoittaisi uuden eläinten vallankumouksen tai vaikka 2084:n petyttyään atooppiseen utopiaan. 

Loppujen lopuksi se on aika kumma, kun aikaisemmat sukupolvet taistelivat valtiovallan pois makuukammareistaan mutta nyt se halutaan takaisin valvomaan yksityisten ihmisten intiimisialueidensa viihdekäyttöä. Heiluri heilahtelee koko ajan ajan myötä. Se, mikä on tänään sallittua, on huomenna kiellettyä. Ja päinvastoin. Milloin mikäkin subjektiivinen asia pyritään perustelemaan joillakin objektiivisuuksilla. Eihän siitä mitään muuta tule kuin retorinen ikiliikkuja. Ja paljon turhaa vaivaa ja harmia ihmispoloille. 

Mutta nyt voisi ottaa ettonet ja jos tuli hyvin kuorsattua, käpälöitseä itseään myöhemmin. Annan itselleni suostumuksen seksiin itseni kanssa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Olli Nurmi

Pointtihan on se, että voidaan tuomita raiskauksesta, vaikka väkivaltaa ei käytettäisikään eikä tekoa vastusteltaisi. On melko yleinen reaktio, jossa vastentahtoinen seksuaalinen tilanne tulee yllättäen, ettei siinä osaa tehdä mitään estääkseen toista.

Lisäksi itse kyllä erinäisissä sovelluksissa kysyn arsin selväsanaisesti sitä, onko toinen mahdollisesti kiinnostunut seksuaalisesta kanssakäymisestä. Tietenkin mieli voi muuttua kesken matkan, mutta en näe, että tämä aiheuttaisi valheellista rikosilmoitusryöppyä, ja tilanne tulee varmasti jatkumaan samana, että raiskauksesta tuomion antaminen ilman ruumiillisia vammoja tms. on melko hankalaa.

Juha Hämäläinen

Älä nyt viitsi aikuinen mies tällaiseen alentua.

Blogisti kiitettävästi kuvasi tämän hulluuden jo. Ei sitä tarvitse toteuttaa.

Olli Nurmi

Eikö mielestäsi suostumuksen puute tarkoita automaattisesti raiskausta?

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

JUristit aivan varmasti kehittäisivät sopimusjärjestelmän asiaan jos vaan saisivat sen kehitettäväkseen.

Toimituksen poiminnat